Бившият треньор на Ботев Велислав Вуцов  пое Царско село. Синът

...
Бившият треньор на Ботев Велислав Вуцов  пое Царско село. Синът
Коментари Харесай

Бивш треньор на Ботев пое Царско село

Бившият треньор на Ботев Велислав Вуцов  пое Царско село. Синът на Иван Вуцов заменя на поста Веселин Великов, който ще остане в клуба като селекционер. Ръководството на отбора от София е взело решение за смяна в треньорския щаб на клуба след загубата от Локомотив (София) с 1:2 през вчерашния ден. 

Вуцов ще има за задача да изведе новия си отбор до промоция в Първа лига в оставащите два кръга до края на шампионата във Втора лига и възможни баражи, в случай че тимът не успее да финишира преди всичко в крайното класиране на втория ни ешелон. В момента Царско село е на трета позиция в подреждането с актив от 57 точки - толкоз имат и столичнните " железничари ", само че отбора от Надежда има преимущество в директните дуели. Лидер е Ботев (Враца) с 58.
Вили Вуцов за последно води Ботев, само че бе изпъден, откакто небрежно образувания и беден отбор на Локомотив отпред с Христо Колев (Бащата) изхвърли канарчетата на осминафиналите за Купата на България след 1:1 на Лаута и 2:1 за черно-белите в Коматево. Вили Главата едвам отърва пердах на Лаута, откакто при изравнителния гол се пльосна на пистата. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР